POST-OPLEIDING

VERBINDEND LEIDERSCHAP

Online

De afgelopen jaren heb je gewerkt aan je eigen leiderschap. Je hebt opleidingen gevolgd, feedback ingewonnen en gereflecteerd. Zo heb je geleerd om steeds meer en beter in verbinding te zijn met de mensen om je heen. Je weet ook dat dat niet vanzelf gaat. Dat het nodig is er steeds opnieuw aandacht voor te hebben, omdat leiderschap een vak is. Maar wat kun je nu het beste doen om je dat vak nog meer eigen te maken?
Eén ding is duidelijk: je kunt nóg zoveel lezen en praten over diëten, je valt er niet van af. Zo is het ook bij leiderschap. Uiteindelijk maak je verschil door in je praktijk van alledag actie te ondernemen. En juist dat ga je in deze Post-Opleiding doen.
Daarmee is deze Post-Opleiding, onder leiding van Frans Wilms, zó veel anders dan andere opleidingen op het gebied van leiderschap. Want het merendeel richt zich vooral op bewustwording.

Dat is natuurlijk op zichzelf waardevol, maar wil je echt verandering bewerkstelligen dan moet je in je eigen praktijk simpelweg iets anders doen dan je altijd gedaan hebt.

DATA

maart en oktober

LOCATIE

ONLINE / Duur: 1 jaar

INVESTERING

€ 3.250

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University

WAT LEER JE IN DE POST-OPLEIDING VERBINDEND LEIDERSCHAP

Centraal staat jouw persoonlijke opdracht. Je wilt groeien in leiderschap, dat voor jezelf en de mensen om je heen zichtbaar en voelbaar is.

Zo’n opdracht kan heel divers zijn, maar meestal valt je opdracht in een van deze vier categorieën:

Je coachende rol als leidinggevende verder ontwikkelen.

Van je team een TOPTEAM maken.

Een succesvolle beweging in je organisatie realiseren.

Met partners komen tot robuuste samenwerking.

ONZE AANPAK

Bij het begin van het programma concretiseer je tijdens een intake je persoonlijke opdracht. Normaal gesproken valt deze opdracht in één van deze vier categorieën:

 • Coachen als leidinggevende
 • Teamontwikkeling
 • Organisatieverandering
 • Samenwerking met partners

 

De categorie waar jouw opdracht in valt, is jouw specialisatie. Daarna ga je aan de slag met concrete acties.

De leervormen in deze training bestaan uit:

 • coaching (groeps/buddy)
 • reflectiegesprekken
 • live masterclasses
 • inspiratiebijeenkomsten

Wat is het resultaat na het volgen van deze Post-opleiding Verbindend Leiderschap

De kern en toegevoegde waarde van deze post-opleiding zijn steeds hetzelfde: te midden van de complexiteit die zich aandient, creëer je inspirerende ruimte binnen passende grenzen voor je medewerkers en voor jezelf. Dat doe je bovenal in alle interacties die je elke dag hebt. Je staat ‘aan’ voor anderen, je weet je in anderen te verplaatsen en bent begaan met hen en hun inbreng.

Dit uit zich doordat:

 • je nieuwe patronen steeds meer een automatisme voor je zijn
 • je je steeds meer inzichten en praktische interventies eigen maakt, waardoor je steeds gemakkelijker ook in lastige situaties vanuit verbinding patronen doorbreekt en daarmee impact hebt
 • je in staat bent om anderen op weg te helpen in hun eigen ontdekkingstocht om patronen te doorbreken vanuit verbinding. Je bent als een coach voor hen.

Download de brochure voor meer informatie

Schrijf je direct in!

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze post-opleiding goed aansluit bij jouw uitdagingen en leerbehoeften en bijdraagt aan de verbetering van jouw persoonlijk leiderschap? Of heb je specifieke vragen over de opleiding?

Neem dan zeker contact op. Ik voorzie je graag van info en advies!

LOEKA SPITS

Programmacoördinator

T  +31 6 483 83 285

Download de brochure voor meer informatie

Schrijf je direct in!