UMIO

UMIO is de organisatie achter de Masterclasses in Management. Als onderdeel van Maastricht University verzorgen wij leer- en ontwikkeltrajecten voor individuele professionals en voor organisaties. We bieden een breed scala van inspirerende programma’s en projecten, zoals MBA-programma’s, Executive Masters, managementcursussen, masterclasses en workshops. Daarnaast ontwikkelen we maatwerktrajecten voor teams en organisaties wereldwijd.

www.umio.nl

Managementcursus UMIO
Managementcursus

DEELNEMERS

Onze deelnemers vormen een gevarieerd gezelschap. Ze zijn werkzaam binnen verschillende profit en non-profit organisaties. De deelnemers hebben een leidinggevende positie of een leidende rol en vinden in ons de vertrouwde partner die hen begeleidt in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 DOCENTEN

Onze docenten zijn werkzaam bij UMIO en Maastricht University, maar ook in het bedrijfsleven. Ze hebben allemaal veel praktijkervaring en zijn specialisten op het gebied van financiën, management & leiderschap, ondernemerschap of (service) design thinking.

CAMPUS

De campus van UMIO is gelegen in de Tapijnkazerne in het hart van Maastricht. Deze voormalige militaire kazerne is volledig gerenoveerd en de onderwijsruimtes zijn van alle gemakken voorzien. De campus voldoet volledig aan de duurzaamheidseisen die de universiteit nastreeft. Het gebouw ligt in het stadspark, op loopafstand van het centrum van Maastricht.

Lees meer over de herontwikkeling van de Tapijnkazerne

MAASTRICHT

Maastricht heeft een rijke historie en is tevens een aantrekkelijke winkelstad. Cafeetjes, restaurants en terrassen op de mooiste pleinen zorgen voor het nodige vermaak. Dit maakt van Maastricht de ideale plek om wat langer te verblijven na deelname aan een van onze managementcursus .

Meer informatie over een verblijf in Maastricht

Managementcursus UMIO
Managementcursus UMIO

MAASTRICHT UNIVERSITY

Maastricht University is de meest internationale universiteit van Nederland en is met ruim 18.000 studenten en 4.400 medewerkers nog steeds groeiende. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel (Probleemgestuurd Onderwijs), internationale karakter en multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs. De universiteit heeft in haar korte bestaan een solide reputatie opgebouwd en wordt tot de beste jonge universiteiten ter wereld gerekend.

www.maastrichtuniversity.nl

Voor meer informatie, download onze gratis brochure!