MASTERCLASSES

SUCCESVOL SAMENWERKEN

2 Dagen | Nederlands

In de tweedaagse masterclass Succesvol Samenwerken analyseer je de innovatiegeschiktheid van jouw organisatie. Hoe ziet de organisatiestructuur eruit en hoe leren mensen binnen jouw organisatie? De cursus geeft inzicht in hoe moeilijk, maar vooral ook hoe belangrijk een succesvolle samenwerking is binnen en tussen teams.

TEAMEFFECTIVITEIT

2 Dagen | Nederlands

Deze masterclass geeft jou als teamleider of teamlid inzicht in de kenmerken van effectieve teams. Je krijgt tools aangereikt die je helpen om de sterke en zwakke kanten van je team aan de hand van verschillende dimensies in kaart te brengen.

EFFECTIEF LEIDERSCHAP

3 Dagen | Nederlands

Ben je bereid om kritisch te kijken naar je eigen rol, gedrag en impact binnen jouw organisatie? In deze masterclass onderzoek je je huidige leiderschapsprofiel en doorloop je een ontwikkelingstraject om effectieve en flexibele leiderschapsvaardigheden te kunnen inzetten in verschillende situaties.

STORYTELLING

halve dag | Nederlands

Tijdens deze online masterclass ontwikkel je jouw overtuigingsvaardigheden verder en krijg je tips en tools om je verhaal nog beter over te brengen.

VERANDERMANAGEMENT

3 dagen | Nederlands

Je leert wat nodig is om veranderingen in een complexe omgeving succesvoller te leiden, begeleiden en beïnvloeden. Je kijkt vanuit verschillende invalshoeken naar veranderingen in jouw organisatie en leert nieuwe vaardigheden die je meer flexibiliteit geven in de keuzes die je maakt.

INNOVEREND LEIDERSCHAP

1 dag | Nederlands

In deze masterclass richten we ons op de juiste mindset, ondernemende vaardigheden, tools en resources die nodig zijn om (mee) te bouwen aan de toekomst van jouw organisatie.

FLEXIBEL LEIDERSCHAP

halve dag | Nederlands

In deze masterclass maak je, in een halve dag, kennis met vijf verschillende leiderschapsposities.

COACHENDE MINDSET

1 dag | Nederlands

In de masterclass Coachende mindset train je het bewustzijn van waar je aandacht en energie naar toe gaat en hoe je je gedrag daarop kunt baseren.

PATRONEN DOORBREKEN VANUIT VERBINDING

meerdere trajecten | Nederlands

Als je de moed hebt om zélf de sleutel tot verandering te zijn om vastzittende patronen te doorbreken dan is deze opleiding perfect voor jou. We begeleiden je namelijk gericht in het verkennen en doorbreken van patronen in je eigen praktijk.

COACHEND LEIDINGGEVEN

2 Dagen | Nederlands

Sta jij als leidinggevende samen met je team voor flinke uitdagingen? Wil je jouw medewerkers beter begeleiden, zodat ze meer verantwoordelijkheid nemen en daardoor beter presteren? Dan is de masterclass Coachend leidinggeven geschikt voor jou. Coachende gesprekken verbeteren namelijk de betrokkenheid, motivatie en prestaties van medewerkers.

EVIDENCE INFORMED WERKEN IN HET ONDERWIJS

4 Bijeenkomsten | Nederlands

Deze masterclass is voor onderwijsprofessionals die op een effectieve manier verbeteringen of aanpassingen willen doorvoeren in het onderwijs.

VERSTERK JE INNOVATIEF VERMOGEN

3 Dagen | Nederlands

In deze masterclass staat jouw persoonlijk ondernemend, analyserend en creatief oplossend vermogen centraal. Je leert onder meer de relevantie en theorie van innovatie kennen. Ook leer je hoe je verschillende innovatiemethodieken en tools kunt inzetten om de toegevoegde waarde van jezelf, je afdeling en je organisatie te vergroten.