MASTERCLASSES

DESIGN THINKING

3 Dagen | Nederlands

In deze masterclass staat jouw persoonlijk ondernemend, analyserend en creatief oplossend vermogen centraal. Ons doel is jouw innovatievermogen te laten groeien door je kennis te laten maken met Design Thinking en daarmee de toegevoegde waarde van jezelf, je afdeling en je organisatie te vergroten.

FINANCE & CONTROL CAMPUS

3,5 Dagen | Nederlands

Deze Finance and Control campus richt zich op financiële professionals die willen werken aan hun persoonlijke leerdoelen en ontwikkelingsportfolio. De focus ligt op “Leadership & Behaviour”.

EFFECTIEF LEIDERSCHAP

3 Dagen | Nederlands

Ben je bereid om kritisch te kijken naar je eigen rol, gedrag en impact binnen jouw organisatie? In deze masterclass onderzoek je je huidige leiderschapsprofiel en doorloop je een ontwikkelingstraject om effectieve en flexibele leiderschapsvaardigheden te kunnen inzetten in verschillende situaties.

STORYTELLING

halve dag | Nederlands

Tijdens deze online masterclass ontwikkel je jouw overtuigingsvaardigheden verder en krijg je tips en tools om je verhaal nog beter over te brengen.

VERANDERMANAGEMENT

3 dagen | Nederlands

Je leert wat nodig is om veranderingen in een complexe omgeving succesvoller te leiden, begeleiden en beïnvloeden. Je kijkt vanuit verschillende invalshoeken naar veranderingen in jouw organisatie en leert nieuwe vaardigheden die je meer flexibiliteit geven in de keuzes die je maakt.

LEERGANG DATA ANALYTICS & NEW TECHNOLOGIES

7 sessies | Nederlands

De hoofddoelstelling van deze leergang is verdieping en verbreding van de kennis en vaardigheden van professionals die nieuwe technologieën aan willen wenden om processen efficiënter te maken, om betere informatie voor besluitvorming te krijgen en uiteindelijk bij te willen dragen aan de waardecreatie voor de organisatie.

COACHEND LEIDINGGEVEN

2 Dagen | Nederlands

Sta jij als leidinggevende samen met je team voor flinke uitdagingen? Wil je jouw medewerkers beter begeleiden, zodat ze meer verantwoordelijkheid nemen en daardoor beter presteren? Dan is de masterclass Coachend leidinggeven geschikt voor jou. Coachende gesprekken verbeteren namelijk de betrokkenheid, motivatie en prestaties van medewerkers.

EVIDENCE INFORMED WERKEN IN HET ONDERWIJS

4 Bijeenkomsten | Nederlands

Deze masterclass is voor onderwijsprofessionals die op een effectieve manier verbeteringen of aanpassingen willen doorvoeren in het onderwijs.

DIGITALE TRANSFORMATIE

Online en face-to-face | Nederlands

In deze masterclass leer je wat digitale transformatie inhoudt, waarom het zo belangrijk is en hoe je een digitale strategie ontwikkelt en implementeert. Je weet na afloop wat er nodig is om digitaal te kunnen transformeren en hoe je kunt werken in een digitaal ecosysteem.

TOEKOMSTBESTENDIG HR LEIDERSCHAP

3 Maanden | Nederlands

Dit programma is ontworpen om HR-adviseurs en ‘people leaders’ uit te rusten met een driedimensionaal ‘business partner’-perspectief dat je helpt om grote organisatorische uitdagingen, zoals herstructurering en het creëren van een toekomstbestendig personeelsbestand, het hoofd te bieden.

VERBINDEND LEIDERSCHAP

Meerdere trajecten | Nederlands

Als je de moed hebt om zélf de sleutel tot verandering te zijn om vastzittende patronen te doorbreken dan is deze opleiding perfect voor jou. We begeleiden je namelijk gericht in het verkennen en doorbreken van patronen in je eigen praktijk.

PARTTIME OPLEIDING BEDRIJFSKUNDE VOOR PROFESSIONALS

1 jarige opleiding | Nederlands

Deze opleiding is gericht op verdieping en uitbreiding van actuele bedrijfskundige kennis die essentieel is voor (aankomende) managers, directeuren, bestuurders, consultants, interim professionals etc, zowel in de profit en non-profit sector als bij de overheid.