MASTERCLASS

VERANDERMANAGEMENT

Vergroot je oplossingsmogelijkheden in verandertrajecten

In de masterclass Verandermanagement leer je wat nodig is om veranderingen in een complexe omgeving succesvoller te leiden, begeleiden en beïnvloeden. Je leert vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de veranderingen in jouw organisatie. Daarnaast leer je nieuwe vaardigheden die jou meer flexibiliteit geven in de keuzes die je maakt. Hierdoor kun je je beter aanpassen aan en inspelen op veranderende omstandigheden en verschillende persoonlijkheden.

DATA

6 en 20 april en 18 mei 2021

LOCATIE

Tapijnkazerne 11, Maastricht

INVESTERING

€ 1795,- (geen BTW verschuldigd)

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University

WAT LEER JE

Uit de masterclass Verandermanagement neem je het volgende mee:

Je weet hoe je je eigen denkpatroon constant ter discussie kunt stellen en je je flexibiliteit kunt vergroten

Je hebt de sensitiviteit en vaardigheid ontwikkeld om de relaties in jouw organisatie in kaart te brengen en hier constructief mee te werken

Je bent in staat om vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar jouw organisatie en verandersituatie

Je bent in staat te kiezen voor de oplossingsrichting die het beste aansluit bij jouw verandertraject en weet je welke rollen jij daarin kunt nemen

ONZE AANPAK

Naast de behandeling van de theorie is er veel ruimte om ervaringen te delen en te werken met oplossingsrichtingen vanuit verschillende invalshoeken. Tijdens en tussen de bijeenkomsten pas je de leerpunten uit de managementcursus direct toe op je eigen vraagstuk.

Managementcursus Verandermanagement
Managementcursus Verandermanagement

DE DOELGROEP

De managementcursus is geschikt voor professionals die hun inzicht in veranderingen willen vergroten, zodat ze hun eigen rol in het proces helder te krijgen en kunnen kiezen voor de juiste oplossingsrichting. Om deel te kunnen nemen aan deze cursus, dien je minstens te beschikken over een hbo/wo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring.

Download de brochure voor meer informatie

Of schrijf je direct in!

ONZE DOCENTEN

Naast ervaren docenten van Maastricht University werken ook gastdocenten met veel praktijkervaring aan deze cursus mee. Kerndocent is Micole Smits, een ervaren docent/coach in executive education met als kernexpertise verandermanagement, individuele- (werk)relatie-, team- en organisatieontwikkeling, leiderschap en (interculturele) interactie.

“Als er één les geleerd is uit deze cursus is het wel dat verandering zich lastig laat sturen. Het gaat er eerder om de omgeving zodanig te faciliteren en in te richten dat verandering volgt. Daarnaast is het inzicht dat een ieder op zijn eigen manier tegen zaken aankijkt en misschien wel iets heel anders ziet dan jij zelf, zeer waardevol.”

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze managementcursus goed aansluit bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen over de komende editie?

Neem dan zeker contact op. Ik voorzie je graag van info en advies!

Daria

DARIA DOETS

Programmacoördinator

T  +31 6 483 83 294
E  d.doets@maastrichtuniversity.nl

Download de brochure voor meer informatie

Of schrijf je direct in!