MASTERCLASSES IN MANAGEMENT

EEN LEVEN LANG LEREN

Of jouw uitdagingen nu liggen op het gebied van leiderschap, verandering, innovatie of samenwerking, de Masterclasses in management van UMIO ondersteunen je bij de ontwikkeling van de benodigde mindset en competenties. Immers, we leven in een steeds complexer wordende wereld met  uitdagingen die veel van ons vragen. Flexibiliteit en ons blijven ontwikkelen is een absolute vereiste. Een leven lang leren ligt voor ons.

Bij UMIO staan we garant voor een persoonlijke aanpak en combineren een wetenschappelijke basis met een gerichte aandacht voor toepassing in de praktijk.

Management cursussen Weert? Je bent zo in Maastricht waar je op onze mooie nieuwe campus de perfecte leeromgeving vindt. Schrijf je in voor één van onze managementcursussen of creëer je eigen management opleiding door meerdere masterclasses te combineren. Klik hier voor de kortingsmogelijkheden bij het volgen van meerdere masterclasses.

Managementcursus

WETENSCHAPPELIJK

Kiezen voor UMIO betekent kiezen voor kwaliteitsonderwijs. Met Maastricht University’s School of Business and Economics als gerenommeerd thuishonk, putten we bij de ontwikkeling van onze managementcursussen uit een sterke wetenschappelijke basis. We maken gebruik van recente academische inzichten, zodat jij de meest actuele kennis opdoet. Daarbij geven we je de juiste kaders om die kennis effectief te kunnen inzetten in de praktijk.

PERSOONLIJK & INNOVATIEF

Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit onderwijsmodel vind je terug in al onze managementcursussen. In plaats van volle collegezalen en eenrichtingsverkeer bieden wij kleinschalige, interactieve en innovatieve leertrajecten waarin je veel persoonlijke aandacht krijgt. Hierdoor is jouw leerrendement optimaal.

PRAKTIJKGERICHT

In onze managementcursussen staat competentiegerichte ontwikkeling centraal, met een duidelijke focus op de praktijk. We mixen onze theoretische kaders met casussen uit jouw eigen werkomgeving en we werken met experts die de nodige praktijkervaring hebben. Daarnaast ben je onderdeel van een divers gezelschap van deelnemende professionals die niet alleen met elkaar leren, maar ook van elkaar. Zo ontwikkel je de juiste competenties voor het huidige én toekomstige werklandschap.

MAATWERK OP JOUW LOCATIE

Management cursussen Weert

MAATWERK

Elke masterclass kunnen wij tevens aanbieden als maatwerkprogramma. De inhoud van de masterclass wordt dan afgestemd op de

behoeften van jouw organisatie en exclusief aangeboden aan jouw team of medewerkers, online of op jouw gewenste locatie.

CAMPUS

De campus van UMIO is gelegen in de Tapijnkazerne in het hart van Maastricht. Deze voormalige militaire kazerne is volledig gerenoveerd en de onderwijsruimtes zijn van alle gemakken voorzien. De campus voldoet volledig aan de duurzaamheidseisen die de universiteit nastreeft. Het gebouw ligt in het stadspark, op loopafstand van het centrum van Maastricht.

MAASTRICHT UNIVERSITY

Maastricht University is de meest internationale universiteit van Nederland en is met ruim 18.000 studenten en 4.400 medewerkers nog steeds groeiende. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel (Probleemgestuurd Onderwijs), internationale karakter en multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs. De universiteit heeft in haar korte bestaan een solide reputatie opgebouwd en wordt tot de beste jonge universiteiten ter wereld gerekend.

ONZE DEELNEMERS

De deelnemers aan onze managementcursussen zijn ambitieuze managers, directeuren, leidinggevenden, ondernemers en andere senior medewerkers. Ze beschikken allemaal over een hbo- of wo-werk- en denkniveau en hebben meerdere jaren relevante werkervaring.

Meer dan 10 jaar ervaring0%

Leidinggevenden0%

Organisaties > 100 personeelsleden0%

INSPIRATIE

  •   Wat kun je leren in een Masterclass Effectief Leiderschap van drie dagen? Genoeg om je carrière een nieuwe richting te geven! UMIO Alumna Sonja Stevens werkt als Mantelzorgmakelaar bij Steunpunt Mantelzorg Zuid, sinds januari 2022 gefuseerd met Envida. In april 2023 besloot ze de Masterclass ...

  • Welke misleidende overtuigingen heb jij als leider ? Welke patronen houd je hiermee in stand? En het belangrijkste: hoe kun je deze doorbreken? Donderdag 24 maart vond een Afternoon Tea & Talent-event plaats. In een interactieve online masterclass nam Frans Wilms, expert op het gebied van leider...

  • Hoe implementeer je succesvol een digitale strategie? Wat zijn de valkuilen? En wat is het gevaar van té veel vertrouwen op algoritmen? Op die vragen krijgen we antwoord van Etienne Fouarge, medeoprichter en directeur van data-consulting bedrijf LARKinfolab en Roman Briker, Assistant Professor in Or...

“Na afronding van een aantal managementcursussen heb ik naast kennis, inzichten en ervaringen ook meer duidelijkheid, creativiteit, veerkracht en vooral moed om weloverwogen beslissingen te nemen en gerichte actie te ondernemen.”

NEEM CONTACT OP!

Wil je weten welke managementcursussen goed aansluiten bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen?

Neem dan contact met me op. Ik voorzie je graag van informatie en advies!

DARIA DOETS

Programmacoördinator

T  +31 6 483 83 294
E  d.doets@maastrichtuniversity.nl