MASTERCLASSES IN MANAGEMENT

EEN LEVEN LANG LEREN

Of jouw uitdagingen nu liggen op het gebied van leiderschap, verandering, innovatie of samenwerking, de Masterclasses in management van UMIO ondersteunen je bij de ontwikkeling van de benodigde mindset en competenties. Immers, we leven in een steeds complexer wordende wereld met  uitdagingen die veel van ons vragen. Flexibiliteit en ons blijven ontwikkelen is een absolute vereiste. Een leven lang leren ligt voor ons.

Bij UMIO staan we garant voor een persoonlijke aanpak en combineren een wetenschappelijke basis met een gerichte aandacht voor toepassing in de praktijk.

Management cursus Limburg? Je bent zo in Maastricht waar je op onze mooie nieuwe campus de perfecte leeromgeving vindt. Schrijf je in voor één van onze managementcursussen of creëer je eigen management opleiding door meerdere masterclasses te combineren. Klik hier voor de kortingsmogelijkheden bij het volgen van meerdere masterclasses.

Managementcursus

WETENSCHAPPELIJK

Kiezen voor UMIO betekent kiezen voor kwaliteitsonderwijs. Met Maastricht University’s School of Business and Economics als gerenommeerd thuishonk, putten we bij de ontwikkeling van onze managementcursussen uit een sterke wetenschappelijke basis. We maken gebruik van recente academische inzichten, zodat jij de meest actuele kennis opdoet. Daarbij geven we je de juiste kaders om die kennis effectief te kunnen inzetten in de praktijk.

PERSOONLIJK & INNOVATIEF

Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit onderwijsmodel vind je terug in al onze managementcursussen. In plaats van volle collegezalen en eenrichtingsverkeer bieden wij kleinschalige, interactieve en innovatieve leertrajecten waarin je veel persoonlijke aandacht krijgt. Hierdoor is jouw leerrendement optimaal.

PRAKTIJKGERICHT

In onze managementcursussen staat competentiegerichte ontwikkeling centraal, met een duidelijke focus op de praktijk. We mixen onze theoretische kaders met casussen uit jouw eigen werkomgeving en we werken met experts die de nodige praktijkervaring hebben. Daarnaast ben je onderdeel van een divers gezelschap van deelnemende professionals die niet alleen met elkaar leren, maar ook van elkaar. Zo ontwikkel je de juiste competenties voor het huidige én toekomstige werklandschap.

MAATWERK OP JOUW LOCATIE

Management cursus Limburg

MAATWERK

Elke masterclass kunnen wij tevens aanbieden als maatwerkprogramma. De inhoud van de masterclass wordt dan afgestemd op de

behoeften van jouw organisatie en exclusief aangeboden aan jouw team of medewerkers, online of op jouw gewenste locatie.

CAMPUS

De campus van UMIO is gelegen in de Tapijnkazerne in het hart van Maastricht. Deze voormalige militaire kazerne is volledig gerenoveerd en de onderwijsruimtes zijn van alle gemakken voorzien. De campus voldoet volledig aan de duurzaamheidseisen die de universiteit nastreeft. Het gebouw ligt in het stadspark, op loopafstand van het centrum van Maastricht.

MAASTRICHT UNIVERSITY

Maastricht University is de meest internationale universiteit van Nederland en is met ruim 18.000 studenten en 4.400 medewerkers nog steeds groeiende. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel (Probleemgestuurd Onderwijs), internationale karakter en multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs. De universiteit heeft in haar korte bestaan een solide reputatie opgebouwd en wordt tot de beste jonge universiteiten ter wereld gerekend.

ONZE DEELNEMERS

De deelnemers aan onze managementcursussen zijn ambitieuze managers, directeuren, leidinggevenden, ondernemers en andere senior medewerkers. Ze beschikken allemaal over een hbo- of wo-werk- en denkniveau en hebben meerdere jaren relevante werkervaring.

Meer dan 10 jaar ervaring0%

Leidinggevenden0%

Organisaties > 100 personeelsleden0%

INSPIRATIE

  • Het is een mythe dat de beste innovaties vanzelf “ontstaan” uit de ideeën van een paar creatieve genieën. Veel van de meest succesvolle innovatieve organisaties hebben een gestructureerd ontwerpproces ingevoerd en speciale multidisciplinaire teams samengesteld die zich uitsluitend richte...

  • Managen en leidinggeven op afstand brengt nogal wat uitdagingen met zich mee. Eerder hebben we het al gehad over de afweging tussen loslaten en grenzen stellen. Nu komt daar een extra dimensie bij: een crisissituatie zoals de COVID-19 pandemie. En, aldus Frans Wilms, Trainer Leiderschap en Veranderi...

  • “Ik vind het heel belangrijk om te blijven investeren in mezelf. Daarvoor volg ik cursussen om nieuwe inzichten op te doen. In de praktijk handel ik vooral vanuit mijn eigen ervaring en wat ik denk dat goed is, maar soms is het fijn om van experts te leren, maar ook van ervaringen van anderen, met s...

“Na afronding van een aantal managementcursussen heb ik naast kennis, inzichten en ervaringen ook meer duidelijkheid, creativiteit, veerkracht en vooral moed om weloverwogen beslissingen te nemen en gerichte actie te ondernemen.”

NEEM CONTACT OP!

Wil je weten welke managementcursussen goed aansluiten bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen?

Neem dan contact met me op. Ik voorzie je graag van informatie en advies!

DARIA DOETS

Programmacoördinator

T  +31 6 483 83 294
E  d.doets@maastrichtuniversity.nl