MASTERCLASS

VERSTERK JE INNOVATIEF VERMOGEN

…en vergroot je impact!

In deze masterclass staat jouw persoonlijk ondernemend, analyserend en creatief oplossend vermogen centraal. Je leert onder meer de relevantie en theorie van innovatie kennen. Ook leer je hoe je verschillende innovatiemethodieken en tools kunt inzetten om de toegevoegde waarde van jezelf, je afdeling en je organisatie te vergroten.

Wat is design thinking?

DATA

19, 26 januari en 2 februari van 09.30 - 16.30 uur

LOCATIE

Tapijnkazerne 11, Maastricht

INVESTERING

€ 1795,- (geen BTW verschuldigd)

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University

WAT LEER JE

Na afloop van de masterclass Versterk je innovatief vermogen:

Begrijp je de relevantie en impact van innovatie en kun je die uitleggen aan anderen

Ben je in staat om een veelheid aan ideeën te ontwikkelen door verschillende creativiteitsprincipes en -tools toe te passen en ben je in staat om ideeën te selecteren die de kans op impact vergroten

Weet je welke stappen je moet nemen om van een gevalideerd concept tot implementatie te komen

Ben je in staat zelfstandig een uitdaging op te stellen die past bij de context waarbinnen je als individu impact wilt creëren. Daarbij weet je de juiste onderzoeksmethodieken toe te passen

Kun je je ideeën visualiseren, overbrengen op anderen en valideren met belangrijke stakeholders

Weet je de juiste innovatie-mindset te ontwikkelen

ONZE AANPAK

Naast de behandeling van de theorie ga je praktisch aan de slag. Met behulp van een innovatiemodel dat gebaseerd is op een combinatie van Design Thinking en agile- en lean-innovatiemethodieken doorloop je alle stappen om tot innovatieve oplossingen te komen.

Managementcursus Versterk je innovatief vermogen
Managementcursus

DE DOELGROEP

De masterclass is geschikt voor professionals die zich bezighouden met innovatie en hun kennis en kunde op dat vlak willen verdiepen. Ook nieuwkomers, op het gebied van innovatie, zijn van harte welkom.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus, dien je te beschikken over een hbo/wo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring.

Download de brochure voor meer informatie

Of schrijf je direct in!

ONZE DOCENT

De docent van deze managementcursus is Damien Nunes. Damien is innovatietrainer/-coach en service designer bij UMIO. Hij is binnen zijn functie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de innovatiecompetentie, kennis en mindset van zowel professionals als studenten en faciliteert en ondersteunt daarnaast verschillende innovatieprojecten voor organisaties binnen de publieke en private sector.

KARIN BUSCH | COÖRDINEREND STAFVERPLEEGKUNDIGE 

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze masterclass goed aansluit bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen over de komende editie?

Neem dan zeker contact op. Ik voorzie je graag van info en advies!

Daria

DARIA DOETS

Programmacoördinator

T  +31 6 483 83 294
E  d.doets@maastrichtuniversity.nl

Download de brochure voor meer informatie

Of schrijf je direct in!