MASTERCLASS

SUCCESVOL SAMENWERKEN

Haal het beste uit jouw team en laat je organisatie beter presteren

In de masterclass Succesvol samenwerken analyseer je de innovatiegeschiktheid van jouw organisatie. Hoe ziet de organisatiestructuur eruit en hoe leren mensen binnen jouw organisatie? De cursus geeft inzicht in hoe moeilijk, maar vooral ook hoe belangrijk een succesvolle samenwerking is binnen en tussen teams.

DATA

voorjaar 2021

LOCATIE

Tapijnkazerne 11, Maastricht

INVESTERING

€ 1295,-

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University

WAT LEER JE

Na afloop van de masterclass Succesvol samenwerken:

Weet je welke voorwaarden noodzakelijk zijn om mensen beter te kunnen laten samenwerken binnen en tussen teams

Weet je waarom het maken van fouten noodzakelijk is en wat kun je daarvan leren

Kun je de juiste voorwaarden creëren of als motivator anderen bewegen om deze voorwaarden te scheppen

Weet je wat er wordt verwacht van het management en welke vorm van leiderschap nodig is om een goede samenwerking te faciliteren

ONZE AANPAK

Naast de theorie delen we ervaringen en best practices. Je analyseert  de fitheid van je organisatie en identificeert obstakels in de organisatiestructuur die vooruitgang belemmeren. Ook breng je kansen in kaart. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en ervaart hoe het is om goed te blijven samenwerken in complexe en stressvolle situaties.

 

Voorafgaand aan de managementcursus bekijk je een inleidende video en werk je een opdracht uit, die vervolgens tijdens de cursus besproken wordt. Een maand na afloop van de managementcursus wordt er een webinar georganiseerd waarin gelegenheid geboden wordt om toegepaste tools, inzichten en ervaringen nog een keer met elkaar te delen. Wim Gijselaers geeft dan ook graag antwoord op openstaande vragen.

Managementcursus Succesvol Samenwerken
Managementcursus Succesvol Samenwerken

DE DOELGROEP

De managementcursus is geschikt voor professionals die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van hun organisatie en/of hun team optimaal willen laten samenwerken.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus, dien je te beschikken over een hbo/wo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring.

Download de brochure voor meer informatie

Schrijf je direct in!

ONZE DOCENT

De kerndocent van deze managementcursus is Wim Gijselaers. Wim is als hoogleraar Professional Learning verbonden aan Maastricht University’s School of Business and Economics. In zijn onderzoek kijkt hij naar hoe studenten zich ontwikkelen tot experts in een vakgebied, hoe samenwerking binnen teams en netwerken tot stand komt, en welke organisatorische condities van invloed zijn op de professionele ontwikkeling van experts en hun prestaties.

“Voor mij is de rode draad van deze managementcursus dat je je team veiligheid moet bieden en ruimte om te leren. Als organisatie moet je dit actief faciliteren.”

KARIN BUSCH | COÖRDINEREND STAFVERPLEEGKUNDIGE 

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze managementcursus goed aansluit bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen over de komende editie?

Neem dan zeker contact op. Ik voorzie je graag van info en advies!

Daria

DARIA DOETS

Programmacoördinator

T  +31 6 483 56 294
E  d.doets@maastrichtuniversity.nl

Download de brochure voor meer informatie

Schrijf je direct in!