ONLINE MASTERCLASS

STORYTELLING

Overtuig en enthousiasmeer met jouw verhaal

Storytelling is niet nieuw; mensen vertellen immers al duizenden jaren verhalen aan elkaar. Maar om een verhaal succesvol te laten overkomen, moet het over de juiste ingrediënten beschikken. Goede storytelling-vaardigheden zijn cruciaal om beslissingsnemers te overtuigen van jouw idee of enthousiasme te creëren bij teamleden en medewerkers.

Tijdens deze masterclass ontwikkel je jouw overtuigingsvaardigen verder en krijg je tips en tools om je verhaal nog beter over te brengen.

Uit de online masterclass Storytelling neem je het volgende mee:

 

  • Je kent de essentiële bouwstenen van storytelling en kunt deze inzetten in je eigen (werk)omgeving.
  • Je hebt je eigen storytelling-vaardigheden verder ontwikkeld.
  • Je kent het belang van storytelling en weet hoe je het effectief kunt inzetten in een specifieke context.
  • Je bent in staat om storytelling outside-the-box te hanteren.
DATUM

start op een eigen gekozen moment

LOCATIE

Tapijnkazerne 11, Maastricht

INVESTERING

€ 295,- (geen BTW verschuldigd)

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University

ONZE AANPAK

In deze masterclass gaan we van start met de theoretische richtlijnen over hoe een verhaal moet worden opgezet en welke mindset hiervoor nodig is. We focussen niet enkel op de inhoud van het verhaal, maar ook op het waarom.

Deze richtlijnen bieden we aan via een video. Daarna ga je zelf aan de slag met je eigen verhaal. Je pitcht jouw verhaal aan de coach.

Je wordt vervolgens 2 x 30 minuten online gecoacht zodat er aan het einde een overtuigend verhaal staat.

DE DOELGROEP

De masterclass Storytelling is geschikt voor professionals die anderen op een overtuigende manier willen meenemen in hun verhaal, strategie of project.

ONZE DOCENT/COACH

Dominique Meyers is programmamanager, projectleider, trainer en coach bij UMIO. Ze is verantwoordelijk voor diverse executive incompany en internationale programma’s en projecten. Als projectleider leidt Dominique multidisciplinaire projectteams bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor specifieke business challenges, waarbij ze gebruikmaakt van de Service Design-methodologie. Daarnaast coacht Dominique deelnemers binnen incompany ontwikkeltrajecten en masterstudenten van Maastricht University. Ook geeft ze trainingen over design thinking, active learning en verandermanagement. Dominique behaalde haar master in ontwikkelingspsychologie aan Maastricht University.

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze masterclass goed aansluit bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen over de komende editie?

Neem dan zeker contact op. Ik voorzie je graag van info en advies!

DariaDARIA DOETS

Programmacoördinator

T  +31 6 483 83 294
E  d.doets@maastrichtuniversity.nl

Schrijf je direct in!