BROCHURE ONLINE OPLEIDING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PATRONEN DOORBREKEN VANUIT VERBINDING

    Ik accepteer dat UMIO de persoonlijke gegevens die ik ingeef in dit formulier opslaat. De gegevens worden gebruikt voor het verzenden van informatie rondom gerelateerde services waarin ik interesse heb getoond.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download geheel vrijblijvend onze brochures voor een compleet overzicht van deze cursus.

OVER DEZE OPLEIDING

Wees zelf de sleutel tot verandering bij toenemende complexiteit

Merk jij dat veranderingen die je beoogt stagneren? Of dat ze niet de impact hebben die je vooraf bedacht hebt? De COVID-19 crisis laat ons zien hoe cruciaal het is dat we bestaande patronen doorbreken en integraal samenwerken.

Als je de moed hebt om zélf de sleutel tot verandering te zijn om vastzittende patronen te doorbreken dan is deze opleiding perfect voor jou. We begeleiden je namelijk gericht in het verkennen en doorbreken van patronen in je eigen praktijk. en stoppen niet bij theoretische inzichten maar laten die het begin zijn van een tocht die jij gaat maken om in je eigen praktijk van alledag patronen te doorbreken!

De docent en coach tijdens het programma is Frans Wilms.  Frans is expert op het gebied van leiderschap en verandering. Zijn passie is om van verbindend leiden de hoofdstroom te maken, omdat die manier van leidinggeven ons veel verder brengt én juist nu zo nodig is. Daarnaast zal Mariëlle Heijltjes, director van UMIO en hoogleraar Managerial Behavior een belangrijke rol spelen in dit programma.

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met Leiderschapsdomeinen

DATA

start 10 mei 2021

LOCATIE

ONLINE

INVESTERING

Volledige leertraject: € 5640 / losse trajecten op aanvraag mogelijk

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University

WAT LEER JE

De voordelen van deze opleiding op een rij:

Wetenschappelijke expertise en inzichten ter ondersteuning van jouw persoonlijke leertraject en uitdagingen.

Gericht op je eigen praktijk zodat het niet ‘erbij’ komt, maar direct ter ondersteuning van je werk dient.

Focus op het principe van informeel leren met 10% instructie, 20% samen leren en 70% in praktijk oefenen.

Opleiding en trainingen bestaande uit inspirerende componenten met dynamiek en interactie in de kern.

Situationele coaching met een aanpak die non-directief is waar het kan en directief waar het juist helpt.

In korte tijd een andere vorm van leiderschap aanleren die nodig is bij toenemende complexiteit.

ONZE AANPAK

Uitgangspunt van deze opleiding is dat je leert in je eigen praktijk. Jouw agenda van de komende weken staat steeds centraal. Daarin vind je steeds je eigen casussen. Zo maak je direct verschil en leer je snel. Al gauw merk je dat  tijdsinvestering in de training je heel veel nieuwe tijd oplevert.

In plaats van alleen maar theorie, pas je het direct toe en oefen je in je eigen praktijk. En is dat niet – met al z’n dynamiek – de prachtigste oefenplek die je kunt bedenken?

VERKENNEN VAN VERANDERING

10 mei - 15 juli 2021


Doorzie patronen in je organisatie, in je team en bij jezelf en weet wat je te doen staat.

LEERDOELEN

In deze training ga je weerbarstige patronen verkennen. Je gaat op zoek naar wat er echt aan de hand is. Je analyseert aan de hand van een venster wat de focus is van je organisatie en hoe je signalen daarvan terugziet bij je teams, in gesprekken en bij jezelf. Dat vraagt om anders kijken en denken. Je doorziet de patronen in je organisatie en in je team(s). Cruciaal is de vraag wat je zélf anders kunt doen en hoe je zelf de sleutel tot de verandering kunt zijn die je wilt bereiken.

RESULTAAT

Je hebt een nieuw perspectief ter beschikking dat je kunt gebruiken om weerbarstige patronen te doorbreken. Je weet nu waar je kunt beginnen. Je kunt aan de slag om zelf de sleutel tot verandering te zijn.

VOORWAARDEN

Voorwaarde om met de training ‘Verkennen van Verandering’ te starten is dat je de moed hebt om anders te willen kijken en denken.

INVESTERING

€ 995 (geen BTW verschuldigd)

Je ontvangt een gratis extra coachinggesprek als je direct inschrijft voor twee trainingen!

EFFECTUEREN VAN VERANDERING

6 september 2021 - 17 januari 2022


Leer nieuwe patronen, maak impact in al je interacties en word de leider die je wilt zijn.

LEERDOELEN

In deze training ga je concreet en praktisch aan de slag in jouw eigen praktijk van alledag. Je gaat jezelf als sleutel inzetten. Je doet dat niet door als fotograaf erbuiten te gaan staan, maar je gaat zelf op de foto. Je analyseert en monitort wat je zelf doet en brengt daar stap voor stap verandering in aan. Je leert nieuwe patronen en hebt zo impact in al je interacties. Je wordt steeds meer de leider die jezelf wilt zijn. Je leert steeds vaker en steeds beter vanuit verbinding te leiden.

RESULTAAT

Het resultaat is dat je in plaats van strijden, trekken en duwen nu ontspannen omgaat met situaties die zich aandienen en daarbij maximaal de mensen om je heen in positie weet te brengen. Je maakt verschil in je dagelijkse interacties. Je creëert meerwaarde in al je ontmoetingen en je bent steeds meer de leider die je wilt zijn. Je groeit en bent een inspiratiebron voor de groei van de mensen om je heen.

VOORWAARDEN

Voorwaarde om de training ‘Effectueren van Verandering’ te starten is dat je de training ‘Verkennen van Verandering’ succesvol hebt afgesloten dan wel dat je op een andere wijze kunt laten zien dat je de moed hebt om anders te willen doen.

INVESTERING

€ 2.695 (geen BTW verschuldigd)

Je ontvangt een gratis extra coachinggesprek als je direct inschrijft voor twee trainingen!

VERDIEPEN VAN VERANDERING

1 feb. 2022 - 1 feb. 2023


Maak de nieuwe patronen tot iets van jezelf en inspireer anderen met je voorbeeld.

LEERDOELEN

Door te monitoren, te reflecteren en concrete actie te ondernemen heb je geleerd om patronen te veranderen. Je weet steeds meer en beter in verbinding te zijn met de mensen om je heen. Je weet dat dat niet vanzelf gaat. Dat het nodig is er steeds opnieuw aandacht voor te hebben, omdat het je anders zo maar kan weglopen. Wat je aandacht geeft groeit. Met deze training maak je de nieuwe patronen steeds meer iets van jezelf en inspireer je anderen met je voorbeeld.

RESULTAAT

Je voelt je thuis te midden van toenemende complexiteit. Je krijgt steeds meer tijd voor je strategische opgaven. Je bent een bron van inspiratie voor de mensen om je heen en je doet je werk vanuit meer rust en ontspanning. Je geeft effectief leiding aan je team, aan de beweging die je met je organisatie aan het maken bent en aan betekenisvolle samenwerkingsinitiatieven met partners.

VOORWAARDEN

Voorwaarde om met de training ‘Verdiepen van Verandering’ te kunnen starten is dat je de training ‘Effectueren van Verandering’ succesvol hebt afgerond dan wel dat je op een andere wijze geoefend hebt in het meer vanuit verbinding leiden en dat je de moed hebt om als vanzelfsprekend te reflecteren op je eigen leerweg.

INVESTERING

€ 1950 (geen BTW verschuldigd)

Je ontvangt een gratis extra coachinggesprek als je direct inschrijft voor twee trainingen!

Download de brochure voor meer informatie

Schrijf je direct in!

DE DOELGROEP

Deze online opleiding is voor jou bedoeld als je de moed hebt om de situatie waarin je je nu bevindt open te verkennen om van daaruit vastzittende patronen te doorbreken en zelf de sleutel tot verandering te zijn.

Mogelijk heb je deelgenomen aan cursussen, masterclasses en leiderschapsprogramma’s maar vind je het lastig om het geleerde om te zetten naar je eigen praktijk. In dat geval is deze opleiding uitermate geschikt om je juist dat extra zetje te geven!

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze opleiding goed aansluit bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen over de komende editie?

Neem dan zeker contact op. Ik voorzie je graag van info en advies!

INGRID VONCKEN

Programmacoördinator

T  +31 6 52 69 21 25
E  i.voncken@maastrichtuniversity.nl

Download de brochure voor meer informatie

Schrijf je direct in!