(ONLINE) MASTERCLASS

INNOVEREND LEIDERSCHAP

Succesvol leiden met een innoverende ‘entrepreneurial spirit’

Onze maatschappij, de technologieën om ons heen, de concurrentie en onze klanten veranderen steeds sneller. Daardoor is het noodzakelijk voor organisaties om gebruik te maken van het innovatief en ondernemend vermogen van alle medewerkers. Innoverend leiderschap is essentieel om succesvol te kunnen zijn als organisatie. Dit betekent dat je moet kunnen anticiperen en snel moet kunnen inspelen op kansen en uitdagingen.

Deze masterclass Innoverend leiderschap bieden we aan voor organisaties en teams die de juiste mindset, ondernemende vaardigheden, tools en resources willen ontwikkelen om te bouwen aan de toekomst van de organisatie.

Managementcursus Versterk je innovatief vermogen
DATUM

op aanvraag

LOCATIE

in overleg

INVESTERING

op aanvraag

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University

WAT LEER JE

Uit de masterclass Innoverend leiderschap neem je het volgende mee:

Je beschikt over de juiste ondernemende mindset om op innoverende wijze pro-actief kansen te benutten

Je krijgt een beter inzicht in de vaardigheden waaraan je moet werken om je innoverend ondernemerschap te versterken

Je bent in staat om je ondernemerschap succesvoller richting te geven met behulp van de juiste tools

Je bent beter in staat om betrokken stakeholders te overtuigen van jouw innovatieve ideeën

ONZE AANPAK

We gaan (online) op een interactieve en dynamische manier aan de slag. Je krijgt een introductie van (service) design thinking en de methodologie en we gaan aan de slag met verschillende templates en tools die relevant zijn voor innoverend ondernemen. Zo werken we onder andere met value proposition en business model canvas. Daarnaast focussen we op het implementatieproces en stakeholdermanagement, wat een essentieel onderdeel is van innoverend leiden of ondernemen.

Het programma kan worden uitgebreid met een coachingtraject. Hierin word je begeleid bij het implementeren van de opgedane kennis en vaardigheden in je eigen specifieke situatie of project.

Managementcursus Innoverend Ondernemen

DE DOELGROEP

De masterclass Innoverend leiderschap is geschikt voor professionals die beter willen leiden vanuit een innoverende en ondernemende mindset.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus, dien je te beschikken over een hbo- of wo-werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring.

ONZE DOCENT

De docent van deze masterclass is Damien Nunes. Damien is innovatietrainer/-coach en service designer bij UMIO. Hij is binnen zijn functie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de innovatiecompetentie, kennis en mindset van zowel professionals als studenten en faciliteert en ondersteunt daarnaast verschillende innovatieprojecten voor organisaties binnen de publieke en private sector.

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze masterclasss goed aansluit bij jouw uitdagingen?

Neem dan zeker contact op. Ik voorzie je graag van info en advies!

Daria

DARIA DOETS

Programmacoördinator

T  +31 6 483 83 294
E  d.doets@maastrichtuniversity.nl