MASTERCLASS

(HER)ONTWERP HET AANBOD VAN JE ORGANISATIE

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste diensten en producten levert aan de juiste klanten op de juiste manier?

De huidige pandemie is het levende bewijs dat snelle en onverwachte veranderingen organisaties dwingen om voortdurend het aanbod te blijven aanpassen aan een veranderende context en klantbehoefte. In deze masterclass leer je op efficiënte en innovatieve wijze jouw aanbod van producten en/of diensten voor je klanten te (her)ontwerpen of te verbeteren. Jouw persoonlijk ondernemend, analyserend en creatief oplossend vermogen staat centraal. Je leert hoe je verschillende innovatiemethodieken en tools kunt toepassen op jouw eigen organisatie vraagstuk.

Wat is design thinking?

DATA

najaar 2021, exacte data volgen zsm

LOCATIE

Tapijnkazerne, Maastricht

INVESTERING

€ 1795,- (geen BTW verschuldigd)

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University

WAT LEER JE

Na afloop van de masterclass (Her)ontwerp het aanbod van je organisatie:

Ben je in staat om een veelheid aan ideeën te ontwikkelen door verschillende creativiteitsprincipes en -tools toe te passen en ben je in staat om ideeën te selecteren die de kans op impact vergroten.

Weet je wat er nodig is om tot een unieke propositie te komen die onderscheidend is van jouw concurrentie en jouw organisatie een langdurig voordeel geeft.

Weet je de juiste onderzoeksmethodieken toe te passen om verschillende klanttypen te kunnen onderscheiden en hun behoeften.

Kun je je ideeën visualiseren, overbrengen op anderen en valideren met belangrijke stakeholders.

Weet je welke stappen je moet nemen om van een gevalideerd concept tot implementatie te komen.

Ben je in staat er op een proactieve wijze voor te zorgen dat je organisatie vooruit gaat.

ONZE AANPAK

In deze masterclass staan het hart, hoofd en handen van de deelnemers centraal. Gegronde theorie (hoofd) wordt gebruikt als onderlegger voor de cursus maar wij staan ervoor dat deelnemers enthousiast (hart) en kundig (handen) worden van de materie om daadwerkelijk de vertaling te kunnen maken naar de praktijk. Praktische tools en methodieken zullen worden gebruikt tijdens de cursus en je krijgt de mogelijkheid deze toe te passen op je eigen en fictieve casus. Innovatiemethodieken zoals Design Thinking, Agile,Lean(start-up) en hoe zij met elkaar interacteren zullen worden behandeld. Een overzichtelijke praktische toolkit zal worden gedeeld waarmee je verder in je organisatie aan de slag kan gaan.

Managementcursus Versterk je innovatief vermogen
Managementcursus

DE DOELGROEP

Ben jij een professional (bv.  ondernemer, innovator, medewerker of manager) en wil je de kennis en kunde  bezitten om de producten en diensten van jouw (toekomstige) organisatie beter te laten aansluiten bij jouw (toekomstige) klanten? Om dit te bewerkstelligen wil je investeren in de ontwikkeling van je ondernemend, analyserend en creatief vermogen.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus, dien je te beschikken over een hbo/wo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring.

Download de brochure voor meer informatie

Of schrijf je direct in!

ONZE DOCENT

De docent van deze managementcursus is Damien Nunes. Damien is innovatietrainer/-coach en service designer bij UMIO. Hij is binnen zijn functie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de innovatiecompetentie, kennis en mindset van zowel professionals als studenten en faciliteert en ondersteunt daarnaast verschillende innovatieprojecten voor organisaties binnen de publieke en private sector.

KARIN BUSCH | COÖRDINEREND STAFVERPLEEGKUNDIGE 

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze masterclass goed aansluit bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen over de komende editie?

Neem dan zeker contact op. Ik voorzie je graag van info en advies!

Daria

DARIA DOETS

Programmacoördinator

T  +31 6 483 83 294
E  d.doets@maastrichtuniversity.nl

Download de brochure voor meer informatie

Of schrijf je direct in!