MASTERCLASS

FLEXIBEL LEIDERSCHAP

Leiderschap in 5 posities

Je wilt iets aan jezelf, je interactie met anderen of je team veranderen. Je zit niet in een hiërarchische positie, maar wil wel effectief invloed uitoefenen. Of je werkt in een continue veranderende omgeving. Dan ervaar je hoe lastig het is om flexibel te blijven omgaan met de – soms ongemakkelijke – stretch tussen dat wat je wilt creeeren (je doel) en de innerlijke weerstand of externe tegendruk die je ervaart.

In deze masterclass maak je, in een halve dag, kennis met vijf verschillende leiderschapsposities (Five ways to lead, Henry Karen Kimsey House & Karen Kimsey House) die je daarbij kunnen helpen.

Uit de masterclass Flexibel leiderschap neem je het volgende mee: 

 

  • Je versterkt je innerlijk leiderschap.
  • Je vergroot je bewustzijn van en je flexibiliteit in situationeel leiderschap.
  • Je bent je bewust van je eigen voorkeurspositie.
  • Je krijgt verschillende perspectieven op hoe jij effectief invloed zou kunnen uitoefenen op je eigen veranderuitdaging.
DATUM

op aanvraag

LOCATIE

Tapijnkazerne 11, Maastricht

INVESTERING

op aanvraag

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University

ONZE AANPAK

In een energieke sfeer en begeleid door een facilitator versterk je je leiderschapsflexibiliteit om effectief te reageren op uitdagingen in je omgeving.

Middels een speelse oefening ga je experimenteren met de vaardigheden die je helpen om deze verschillende posities situationeel in te nemen en zo flexibel invloed uit te oefenen op jezelf, de ander en je (persoonlijke of organisatorische) doel.

DE DOELGROEP

De masterclass Flexibel leiderschap is geschikt voor alle professionals met een hbo/wo werk- en denkniveau

ONZE DOCENT

De docent van deze masterclass is Jessica Slijkhuis. Jessica is naast cultuurwetenschapper als senior executive coach, trainer en docent verbonden aan meerdere managementcursussen van UMIO | Maastricht University. In die rollen brengt ze haar missie tot uitdrukking om moed, plezier, leiderschap, effectiviteit en inspiratie te bevorderen bij professionals, teams en organisaties. Als coach en trainer kijkt ze altijd naar wat er, op dat moment, nodig is om de doelstellingen van haar cliënten te behalen en hun authentieke leiderschap en creativiteit zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen.

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze masterclass goed aansluit bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen over de komende editie?

Neem dan zeker contact op. Ik voorzie je graag van info en advies!

SILVIE VONK

Programmacoördinator

T  +31 6 483 83 28
E  s.vonk@maastrichtuniversity.nl

Schrijf je direct in!