FINANCE & CONTROL CAMPUS

Welke kennis en vaardigheden heb jij nodig in de toekomst? Ontwikkel jij de juiste kennis en vaardigheden zodat je jouw werkzaamheden nu én in de toekomst goed kunt uitvoeren? Vind je het belangrijk om maatschappelijk relevant te blijven?

 

In de Finance and Control campus 2022 ligt de focus op “Leadership & Behaviour”. Topdocenten reiken de theoretische basis aan en samen met de andere deelnemers, die net als jij een sterke financiële achtergrond hebben, deel je ervaringen en discussieer je over relevante cases zodat nog meer inzicht verkregen wordt. Tijdens de verschillende sessies komen onderwerpen als: Leiderschap, innovatie, strategisch denken, beslissings- en beïnvloedingsvaardigheden en interpersoonlijke vaardigheden aan bod. Herken jij de volgende leerdoelen en wil jij jezelf op onderstaande gebieden verder ontwikkelen?

Leadership & Design Thinking
Leiderschapsvaardigheden en het sturen van de organisatie in een continue veranderende wereld. Aan de hand van de Design Thinking methode geven we je inzicht in welke tools deze methodiek biedt voor het verbeteren van jouw leiderschapsvaardigheden en daarmee een positieve bijdrage aan je organisatie te bieden.

 

Strategy & Change
Hoe zorg je ervoor dat strategie ter discussie wordt gesteld in de board room? Op welke manier kun je gedragsverandering waarborgen in strategie?

 

Psychology & Decision Making
Welke psychologie schuilt er achter besluitvorming. Welke uitdagingen en oplossingen zijn er voor organisaties, teams en op individueel niveau?

 

Professionele ethiek
Wanneer handel je “goed” als financieel professional?

DATA

mei 2022

LOCATIE

Maastricht

INVESTERING

€ 2495 geen BTW verschuldigd. Voor kortingen, zie brochure.

CERTIFICAAT

certificaat UMIO | Maastricht University en 21 PE uren

RESULTAAT

Na afloop van deze cursus profiteer je direct van de toegevoegde waarde van nieuwe inzichten. Je bent in staat vanuit een breder perspectief je financiële beslissingen te onderbouwen en bent een betere gesprekspartner voor je stakeholders.

Je kunt op een effectieve en efficiënte manier werken aan je persoonlijke leerdoelen en je persoonlijk ontwikkelingsportfolio aan de hand van dit cursusprogramma dusdanig uitbreiden.

Managementcursus

Sessie 1:
Leadership & Design Thinking

PROGRAMMA

Dag 1

Docent: Prof. dr. Dominik Mahr

Sessie 2:
Strategy meets Behavior

PROGRAMMA

Dag 2

Docent: Prof. dr. Edward Huizinga

Sessie 3:
Psychology of Decision-Making

PROGRAMMA

Dag 3

Docent: Dr. Thomas Post

Sessie 4:
Professionele Ethiek

PROGRAMMA

Dag 4

Docent: Prof. dr. Harold Hassink

DE DOELGROEP

De Finance & Control Campus richt zich op financiële professionals met een behoorlijke werkervaring.  De cursus is met name interessant voor (register)accountants en (register)controllers die moeten voldoen aan hun PE-verplichting.

 

Kort samengevat

  • Efficiënte wijze om 21 PE-uren te verdienen
  • Werken aan jouw eigen persoonlijk ontwikkelingsplan
  • 3,5 cursusdag op een prachtige locatie

Download de brochure voor meer informatie

Schrijf je direct in!

NEEM CONTACT OP

Wil je weten of deze opleiding goed aansluit bij jouw uitdagingen en leerbehoeften? Of heb je specifieke vragen? Ik voorzie je graag van info en advies!

Daria

DARIA DOETS

Programma Coördinator

T  +31 6 483 83 294

Download de brochure voor meer informatie

Schrijf je direct in!