MICOLE SMITS

Micole Smits wijdt zich aan het verbeteren van de interactie in (werk)relaties, teams en organisatiesystemen om geïnspireerd werken, co-creatie en effectiviteit mogelijk te maken. Hiervoor zet zij haar ruime ervaring als communicatie- en management trainer voor het bedrijfsleven en onderwijs in, haar coach- en adviescompetenties en haar internationale werkervaring. Haar opleidingsachtergrond illustreert haar brede interesses met een duidelijke focus op mens en (samen)werken.

Drs. Bedrijfscommunicatie, Drs. Spaanse Taal en Letterkunde, Professional Trainer (ISBW), Professional Coach (School voor Coaching, Voice Dialogue, NLP), Strategisch Verandermanagement, Organisation and Relationship Systems Coaching (ORSC).  Sinds juli 2012 is ze ORSC gecertificeerd en Professional Certified Coach voor de International Coach Federation (ICF). Haar werkwijze typeert zich door enerzijds het onderzoeken van mentale modellen, anderzijds het inzetten van de totale fysieke, visuele en auditieve ervaring, zodat nieuwe mogelijkheden en actie ontstaan.
Binnen organisaties past zij o.a. dialoogvormen toe, zoals de World Café methode, om gemeenschappelijke kennis, nieuwe richtingen en oplossingen te creëren.

FAST FACTS